Wie zijn wij

10-12-08

Gift for 2 bij Primera The Saloon


Nu bij Primera The Saloon.
Gift for 2,met de leukste kado ideeen.

Wat is GiftFor2;

GiftFor2 is een belevenis voor twee personen in cadeauvorm.GiftFor2 bestaat uit een luxe geschenkverpakking met een cadeaukaart en een boekje vol leuke belevenissen.Variërend van een culinaire belevenis als een High Tea tot een compleet verzorgd hotelverblijf of een sportieve activiteit. Welke belevenis u cadeau wilt geven bepaalt u zelf! Hierdoor geeft u altijd een origineel en persoonlijk cadeau.

3 makkelijke stappen voor een mooi kado!

1 Kies;

Bekijk ons ruime assortiment cadeaus,variërend van culinaire belevenissen zoals een ontbijt.Ook een lunch of 3-gangendiner tot een compleet verzorgd hotelverblijf in de stad of in de natuur is mogelijk. GiftFor2 is er bovendien in verschillende prijsklassen, van € 18,50 tot € 319,-.

2 Bestel;

Pak het cadeau of de cadeaus van uw keuze uit onze molen van Gift for 2. U betaalt eenvoudig in de winkel en kan online kijken naar welk Hotel of andere mogelijkheid u kan.Achterop staat er alvast een kleine keuze van de adressen,online zijn er nog veel meer.

3 Geef;

U kunt ervoor kiezen om persoonlijk te overhandigen,maar kan de envelop natuurlijk ook opsturen in de geschenk envelop.Welke manier u ook kiest, met GiftFor2 heeft u sowieso een origineel cadeau in handen.

www.giftfor2.nl

Veel plezier alvast met het geven ervan of het gebruiken ervan